تحولات لبنان و فلسطین

۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۶
کد خبر: 1001164

تقریباً ۱۰ درصد زنانی که در دوران بارداری به کووید مبتلا می‌شوند علایم طولانی مدتی را تجربه می‌کنند.

تاثیر طولانی مدت کرونا بر روی زنان باردار

به گزارش مدیسن نت، دکتر «توری متز»، معاون رئیس بخش زنان و زایمان در دانشگاه یوتا و یکی از رهبران این مطالعه، گفت: «من شک دارم که بیشتر پزشکان متخصص زنان و زایمان از کووید طولانی مدت آگاه باشند. اما افراد این علایم را دارند و ما باید فراموش نکنیم که اینها می‌توانند تظاهرات طولانی مدت عفونت کووید ۱۹ باشند.»

مطالعات قبلی نشان داده بود که کووید خطرات منحصر به فردی برای زنان باردار دارد. برای مثال، احتمال تولد زودرس یا مرده‌زایی را افزایش می‌دهد و احتمال بیشتری دارد که منجر به بستری شدن در بیمارستان یا مرگ مادر شود. اما خطر ابتلا به کووید طولانی مدت مورد تحقیق قرار نگرفته بود.

برای این مطالعه، تیم تحقیق بیش از ۱۵۰۰ زن را در سراسر آمریکا که برای نخستین بار در دوران بارداری مبتلا به کووید شدند، ثبت نام کردند. زنان حداقل شش ماه پس از عفونت اولیه خود علایم را گزارش کردند.

در مجموع، محققان دریافتند که ۹.۳ درصد از زنانی که در دوران بارداری به کووید مبتلا شده‌اند، علایم طولانی‌مدت را تجربه کرده‌اند که اغلب شامل خستگی، مشکلات گوارشی و احساس فرسودگی در اثر فعالیت‌های معمول بود.

دکتر «ونسا جاکوبی»، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «نتایج ما نشان می‌دهد افرادی که در زمان ابتلا به کووید باردار بوده‌اند، ممکن است علایم طولانی‌مدت قابل توجهی پس از بارداری داشته باشند، مانند خستگی حتی پس از فعالیت‌های ساده‌ای که قبل از عفونت انجام می‌دادند.»

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.