به گزارش قدس خراسان، حمیدرضا خان محمدی روز شنبه در آیین افتتاح استخر دانش آموزی آموزش و پرورش کاخک از توابع شهرستان گناباد افزود: در این راستا به ازای ۵۰ درصد مشارکت خیران در احداث و توسعه زیرساخت های آموزشی و ورزشی دانش آموزان، ۵۰ درصد هم دولت مشارکت خواهد داشت.
وی ادامه داد: همچنین خیران که در احداث و تکمیل طرح های نیمه تمام ورزشی و آموزشی آموزش و پرورش مشارکت داشته باشند، از معافیت های مالیاتی برخوردار می شوند.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: افزایش سرانه ورزشی دانشآموزان به یک متر مربع از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه است و در قالب طرح های مهم زیرساختی به این مساله توجه می شود.
وی گفت: باید با توسعه کمی و کیفی مدارس، فضاهای آموزشی جز بهترین فضاها در شهرها تبدیل و از همه ظرفیت های بخش های مختلف و از جمله خیران در این ارتباط استفاده مناسب شود.
خان محمدی اضافه کرد: آموزش و پرورش گناباد در اکثر شاخص های آموزشی و تعلیم و تربیت سطح کشور دارای رتبه های شاخص است و از مصادیق بارز آن می توان به کسب رتبههای برتر تک رقمی و دو و سه رقمی دانش آموزان این شهرستان در کنکور سراسری سال جاری اشاره کرد.
صنعتی سازی مدارس رویکرد نوین در کشور
وی از رویکردهای مهم سازمان نوسازی مدارس کشور در دو سال اخیر را صنعتیسازی مدارس ذکر کرد و گفت: تتها در استان خراسان رضوی نزدیک به ۷۰ مدرسه با بهره مندی از این الگو صنعتی سازی می شوند.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: افزایش کیفی فضاهای آموزشی با روشهای قدیمی و سنتی ممکن نیست و باید به سمت صنعتیسازی فضاها حرکت کرد.
وی با اشاره به جابجایی جمعیت بویژه در حاشیه شهرها و سایتهای انبوه سازی مسکن گفت: در بعضی مناطق جابجایی جمعیت را داریم و از طرفی در برخی مناطق صعب العبور که جابجایی مصالح سخت و دشوار است، اهمیت صنعتی سازی مدارس نمود بیشتری پیدا می کند.
فرماندار گناباد هم گفت: عملیات اجرایی استخر شهید رییسی کاخک از توابع این شهرستان از ۱۱ سال قبل آغاز شده و تاکنون ۷۰۰ میلیارد ریال برای احداث آن هزینه شده است.
رضا نصیری گفت: از مجموع این اعتبار، ۱۷۰ میلیارد ریال در ۲ سال گذشته از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای برای تکمیل آن تخصیص یافت.
وی ادامه داد: در این مدت با پیگیری مسوولان روند احداث طرح استخر شنای دانشآموزی کاخک گناباد سرعت یافت و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور پیش از این در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفته بود: سرانه فعلی فضای آموزشی هر دانشآموز ۵.۲۸ متر مربع است و در برنامه هفتم باید به ۶.۱ متر مربع افزایش یابد.
همچنین به گفته معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، ارتقای سرانه فضای ورزش دانش آموزی کشور به یک متر مربع تا پایان برنامه هفتم توسعه یکی از هدف گذاریهای صورت گرفته در این بخش است.
نظر شما