به گزارش قدس آنلاین، میوه عناب دارای طبعی گرم و خواص و فواید درمانی بوده و عناب کوهپایه بدلیل مرغوبیتی که دارد در کشور شناخته شده است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کوهپایه هدف از برگزاری جشنواره بومی محلی عناب را معرفی هویت فرهنگی و تاریخی این شهرستان و زنجیره ارزش محصول عناب دانست و اظهار کرد: این رویداد با همکاری بخشهای مختلف مانند فرمانداری و شهرداری کوهپایه و جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی اصفهان به مدت سه روز برگزار می شود.
سعید ملکیان با تاکید بر اینکه کوهپایه ظرفیت های زیادی در زمینه میراث فرهنگی و گردشگری دارد، افزود: برگزاری رویدادهایی مانند جشنواره عناب به معرفی هرچه بیشتر و بهتر این ظرفیت ها کمک می کند.
وی، برخی از برنامه های جشنواره بومی محلی عناب کوهپایه را موسیقی سنتی، شب شعر، معرفی گویش محلی، نمایشگاه صنایع دستی و محصولات کشاورزی و توزیع نهال عناب برشمرد و خاطرنشان کرد: حدود ۲ هزار اصله نهال عناب در این جشنواره بین کشاورزان بهمنظور کشت در زمینی که توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر کوهپایه در نظر گرفته شده است، توزیع میشود.
ملکیان گفت: امسال برای اولین بار است که چنین رویدادی در کوهپایه برگزار می شود و امیدواریم سال های آینده نیز تداوم داشته باشد و به رونق صنعت گردشگری در این خطه منجر شود.
وی با بیان اینکه کوهپایه یکی از شهرستانهای تازه تاسیس در استان اصفهان است، اضافه کرد: تقویت و توسعه زیرساختهای گردشگری این شهرستان ضروری است و برگزاری چنین رویدادهایی فرصت خوبی برای معرفی هرچه بیشتر صنایع دستی، جاذبه های گردشگری و بناهای تاریخی آن است.
رییس میراث فرهنگی کوهپایه خاطرنشان کرد: این شهرستان ۲۹ اثر ثبت ملی و یک اثر ثبت جهانی(کاروانسرای عباسی)، یک هتل سنتی، چهار واحد بومگردی و ۲۵۰ هنرمند صنایع دستی است و عبابافی، قالی بافی، قلمزنی، گلیم بافی و نقاشی روی سفال از رشتههای صنایع دستی شاخص آن بشمار می آید.
نظر شما