دوران دفاع مقدس که هر کس به نوعی در جبهه یا پشت جبهه نقش آفرینی میکرد، ننه عصمت به این فکر افتاد که برای رزمندگان کاری انجام دهد و از زمان جنگ تحمیلی تا حال برای رزمندگان و مرزداران کشور دستکش میبافد. با اینکه سالها از دوران دفاع مقدس میگذرد و ننه توان راه رفتن ندارد اما امید و محبت همچنان در دستانش جاریست. تار و پود همه بافتنیهایش با صلوات گره خورده و هر دستکش جدیدی را که سرمیاندازد عطر گلمحمدی در هوا میپیچد. نمیدانم ننه چه معاملهای با خدا کرده است که اینگونه با عشق و هزینه شخصی دستکشها را مییافد اما هرچه که هست، بارها گفته تا جان دارد دستکش میبافد. از همان سالها میبافته، به جبههها میفرستاده و بعد جنگ هم برای مرزبانان و پس از آن برای مدافعان حرم و حال نوبت رسیده به مردمان غزه و لبنان که پس از جنایات رژیم صهیونیستی در سرمای سوزناک آواره شدهاند.
یکسال پس از دیماه 88 که مقام معظم رهبری از منش «عمار» گفتند، جشنواره عمار آغاز به کار کرد و حال به ایستگاه پانزدهم رسیده است. در سال 89 فعالان فرهنگی میخواستند فیلمهایی درباره فتنه از تلویزیون پخش شود اما چون موفق نمیشوند آثارشان را به پایگاههای بسیج، مساجد، هیئات و تشکلهای دانشگاهی میدهند و «اکران مردمی» جشنواره عمار شکل میگیرد. «دستکش ننه عصمت» جایزه ویژه جشنواره عمار است که طی سالهای اخیر به فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی اهدا میشود و تاکنون چهرههایی نظیر مسعود دهنمکی موفق به دریافت آن شدهاند.
حال که جشنواره مردمی فیلم عمار روی سکوی پانزدهم ایستاده است، نهضت مردمی «رجهای مقاومت» برای پشتیبانی از مردم لبنان و رزمندگان محور مقاومت راهاندازی شده و از تمام مردم ایران مانند زنان و بانوانی که در طول هشت سال دفاع مقدس، دوشادوش رزمندگان اسلام در پشت جبههها، فعالیت میکردند، دعوت میکند تا دستکش، کلاه و شال گردن ببافند تا برای مردم لبنان و رزمندگان مقاومت فرستاده شود.
در سال 96 پویش «حمایت از رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی» راهاندازی شد که با استقبال بسیار زیادی مواجه شد، نهضت مردمی رجهای مقاومت نیز ار دل همین پویش متولد شده است و حال تمام مراکز اکران مردمی جشنواره مردمی فیلم عمار، دفاتر حسینیه هنر در استانها و شهرستانها محلی برای جمعآوری لباسهاییاند که توسط مردم با عشق و مهر بافته شده تا گرمایی باشد برای دلهایی که زیر آوار جنایات ماندهاند.
نظر شما