تحولات منطقه

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان از آغاز بارش برف و کاهش دید در محورهای شمالی استان خبرداد و گفت: با توجه به بارش برف محورهای مواصلاتی شمال استان لغزنده است.

مدیرکل راهداری استان خبرداد: آغاز بارش در جاده‌های همدان/ کاهش دید در جاده‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مهرداد آهکی اظهار کرد: از ساعات بامدادی روز یکشنبه ۳۰ دی، بارش برف همراه با کاهش دید در محورهای شمالی این استان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

این مقام مسئول افزود: این بارش‌ها شامل محورهای همدان-تهران، همدان-ملایر، رزن-اوج (گردنه گرمک) و همدان-بیجار (گردنه سوباشی کبودرآهنگ) می‌شود و کاهش دید ناشی از بارش برف می‌تواند چالش‌های قابل توجهی را برای رانندگان ایجاد کند، بنابراین ضروری است که تمامی رانندگان تدابیر لازم را برای جلوگیری از حوادث جاده‌ای به کار گیرند.

وی تأکید کرد: با توجه به لغزنده بودن سطح محورهای کوهستانی و گردنه‌های استان همدان، از تمامی رانندگان درخواست می‌شود که با سرعت مطمئنه و پرهیز از شتاب‌زدگی و سرعت غیرمجاز تردد کنند و لازم است که رانندگان از سالم بودن سیستم برف‌پاکن و شیشه‌شور، سالم بودن بخاری و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی، به ویژه زنجیرچرخ اطمینان حاصل کنند.

آهکی افزود: طبق تجربه‌های گذشته، واژگونی خودرو در محورهای کفی و مستقیم بیشتر از محورهای کوهستانی است و علت آن نیز بی‌توجهی، عدم آگاهی و رعایت نکردن سرعت مطمئنه در این محورهاست بنابراین توصیه می‌کنیم که رانندگان در محورهای کفی نیز با دقت بیشتری رانندگی کنند.

وی به رانندگان توصیه کرد: پیش از حرکت به بررسی وضعیت جاده‌ها و شرایط آب و هوایی از طریق سامانه‌های ۱۴۱ بپردازند و در صورت امکان سفرهای غیرضروری را به تعویق بیندازند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha