به گزارش قدس خراسان، دکتر علی یزدانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: این تعداد مصدوم و بیمار در قالب ۲۲ ماموریت اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمات ویژه را دریافت کردند.
وی ادامه داد: این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته میزان ماموریتهای اورژانس هوایی این دانشگاه ۲۸ ماموریت بوده که در این ماموریت ها ۳۳ مصدوم و بیمار امدادرسانی شدند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امسال از۴۲ مصدوم و بیمار امدادرسانی شده توسط اورژانس هوایی، ۲مورد مادر باردار، ۳۵ مورد مصدوم حوادث ترافیکی،۲ مورد بیمار قلبی تنفسی، ۲ مورد بیمار سکته قلبی و سکته مغزی و یک مورد مصدوم حادثه شغلی بودند.
یزدانی افزود: عملیات نجات این بیماران در مناطق مختلفی از جمله شهرستانهای کلات، سرخس، بینالود، درگز و فریمان انجام شده است.
وی با بیان این که هم اینک به طور میانگین هزینه هر پرواز بالگرد اورژانس هوایی یک میلیارد ریال است ادامه داد: بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تیر ماه ماه سال ۱۳۹۳ دوباره راهاندازی شده است و تاکنون ۱۸ بالگردنشین جاده ای و بیمارستانی برای حفظ ایمنی پرواز در مراکز درمانی و مناطق جاده ای و صعب العبور احداث شده است.
او افزود: از زمان راهاندازی مجدد پایگاه اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا کنون در مجموع ۲۹۹ ماموریت برای امدادرسانی به مصدومان حوادث رانندگی، مادران باردار و زایمان پرخطر، مصدومان قلبی و تنفسی و سکته قلبی و سایر موارد انجام شده است.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۵ پایگاه عملیاتی شامل ۹۹ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲۳ دستگاه موتورلانس با زیر پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.
نظر شما