تحولات منطقه

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد از انفجار و تخریب یک منزل مسکونی در خیابان طرحچی و نجات زن میانسال از میان شعله‌های آتش خبر داد.

انفجار منزل مسکونی در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد، ساعت ۱۱:۴۳ دقیقه امروز شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ انفجار و حریق یک منزل مسکونی در خیابان شهید طرحچی تلفن های مرکز فرماندهی ۱۲۵ را به صدا درآورد و خودروهای آتش نشانی حامل آتش نشانان و تجهیزات اطفای حریق را آژیرکشان به آدرس اعلام شده رساند.

آتش پاد دوم حسین صالح، معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد در این باره میگوید: نشت گاز شهری باعث انفجار و حریق این منزل مسکونی شد و بر اثر شدت انفجار بخشی از خانه تخریب گردیده بود.

وی افزود: همچنین بر اثر این حادثه زنی حدودا ۴۵ ساله دچار سوختگی شده بود که جهت اقدامات درمانی و انتقال به بیمارستان تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل شد.

وی از شهروندان خواست نکات ایمنی را در خصوص لوازم گازسوز، اتصالات و شلنگ ها کاملا رعایت کنند و از ایمنی این لوازم اطمینان حاصل فرمایند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha