تحولات منطقه

برخی از شرکت کنندگان آزمون کیفیت بخشی و وزارت آموزش و پرورش معترض بودند و این وزارتخانه به اعتراضات رسیدگی می‌کند تا حق کسی تضییع نشود.

زمان اعلام نتایج آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش/ تکذیب ادعای پاک شدن نمرات از سیستم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آموزش و پرورش امسال مجوز جذب ۱۹ هزار مربی پرورشی را دریافت کرد و علاوه بر برگزاری آزمون‌های استخدامی دبیری، آزمون کیفیت بخشی برای استخدام مربی پرورشی، مراقبان بهداشت و مشاور را در اردیبهشت برگزار کرد که برگزاری این آزمون برعهده سازمان جهاد دانشگاهی بود و نتایج هم توسط این سازمان اعلام شد.

نمراتی که در این آزمون اعلام شد، بسیار عجیب بود و افراد معترض پیگیری کردند و در نهایت ادارات آموزش و پرورش ورود پیدا کرد و اعلام شد، نمرات در سامانه مشترک آموزش و پرورش و سازمان جهاد دانشگاهی حذف شد و می توان گفت که نمرات ۱۱ هزار نفری هم که استخدام شده اند، واقعی نبوده است.

این افراد معترض با پیگیری و اعتراض‌هایی که کردند در آذر توانستند با وزیر آموزش و پرورش دیدار کنند و وزیر هم قول رسیدگی به اعتراضات را داد.

طبق گفته‌ علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در این آزمون ۱۱ هزار نفر به عنوان مربی پرورشی و بهداشت استخدام شده اند. براساس مجوز جذب ۱۹ هزار مربی پرورشی حدود ۸ هزار ظرفیت جذب نشده اما گفته شد که در تکمیل ظرفیت این تعداد استخدام می‌شوند. افراد معترض دراعتراضات خود خواستار جذب حداکثری هستند.

در این راستا حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در خصوص اعتراضات داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون کیفیت‌بخشی می‌گوید: داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون کیفیت‌بخشی، اعتراضاتی به نتایج نمرات آزمون دارند که این اعتراضات در حال بررسی است و تا هفته آینده نتایج نهایی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، مصاحبه ۶۰ درصد و آزمون ۴۰ درصد سهم داشته‌اند. در حال حاضر، فرآیندها در دست بررسی است و در صورت اعلام نتایج، مشکلات بسیاری از معترضان رفع خواهد شد.

همچنین محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، در این باره می‌گوید: در آزمون استخدام دبیر، آموزگار و نیروهای کیفیت‌بخشی، معترضانی وجود داشتند چرا که بخشی از آزمون مربوط به آزمون کتبی و بخش دیگر مربوط به ارزیابی و مصاحبه است که ۶۰ درصد سهم دارد.

وی افزود: تمام اعتراضات بررسی شده است و این اطمینان را می‌دهیم که حق حتی یک نفر نیز تضییع نخواهد شد و نتایج اعتراضات به زودی اعلام می‌شود.

پورثانی ادعای پاک شدن نمرات از سیستم را رد کرد و تأکید کرد: تمام فرآیند دوباره بازنگری خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha