به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد، آتشیار وحید باخدا عنوان کرد: ساعت ۲۱:۱۲ دقیقه امشب(جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳) تماس شهروندان با مرکز فرماندهی ۱۲۵ خبر از حادثه تصادف یک دستگاه پژو پارس با چند خودرو دیگر در بلوار فکوری داشت.
وی افزود: با حضور تیم نجات و حریق ایستگاه ۲۶ مشخص شد خودرو پارس ابتدا با تیر چراغ برق برخورد کرده و پس از آن با دو دستگاه خودرو آریزو و ۲۰۷ نیز تصادف کرده است.
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد در مورد سرنوشت راننده این خودرو پر حادثه گفت: راننده که در خودرو محبوس شده بود با تلاش و سرعت عمل بالای تیم نجات از خودرو خارج و تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل گردید.
به گفته باخدا، آتش نشانان با انجام اقدامات پیشگیرانه از حوادث احتمالی بعدی پیشگیری بعمل آوردند و پس از ایمن سازی محل به ایستگاه بازگشتند.
نظر شما