تحولات منطقه

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه ۴ فروند کشتی نیروی دریایی سپاه و ارتش برای بازدید از نیروی دریایی امارات راهی این کشور می‌شوند، گفت: این دیدار برای اولین بار رخ می‌دهد و ما بارها گفته‌ایم که کشورهای منطقه می‌توانند امنیت منطقه را تأمین کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه: شناورهای سپاه و ارتش به امارات اعزام می‌شوند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در حاشیه چهاردهمین جشنواره مالک اشتر سپاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 4 فروند کشتی نیروی دریایی سپاه و ارتش برای بازدید از نیروی دریایی امارات راهی این کشور می‌شوند.

وی افزود: این دیدار برای اولین بار رخ می‌دهد و ما بارها گفته‌ایم که کشورهای منطقه می‌توانند امنیت منطقه را تامین کنند و نیازی به حضور بیگانگان نیست.

فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره برگزاری رزمایش با کشورهای مختلف عنوان کرد: رزمایش با کشورهای همسایه از جمله عراق در دستور کار قرار دارد. برای مثال تعاملات با نیروی دریایی عمان در این زمینه انجام شده و ما در رزمایش‌های مشترک با عمان شرکت کرده‌ایم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه امنیت کشتیرانی در منطقه تنگه هرمز بسیار مهم است، گفت: ما سال‌هاست امنیت تنگه هرمز را تامین کرده‌ایم و در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.

دریادار تنگسیری درباره رونمایی از ناو پهپادبر گفت: ما ناوهای پهپادبر و شناورهای این چنینی داریم که می‌توانند بالگرد و پهپاد را حمل کنند و به یاری خدا به زودی الحاق این ناو پهپادبر چند منظوره به نیروی دریایی سپاه صورت خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha