تحولات منطقه

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوس‌دار و آرد کامل، افزود: این فرهنگ‌سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان‌های سالم‌تر تشویق شوند.

وزارت بهداشت: مردم از نان تیره سبوس دار استفاده کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی، گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود که این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو در ادامه به مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره و بیان کرد: برای رفع این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

او همچنین گفت: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه‌برداری از محصولات، به‌طور مرتب انجام می‌شود تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل کنیم.

پور احمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوس‌دار و آرد کامل، افزود: این فرهنگ‌سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان‌های سالم‌تر تشویق شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha