وداع با آقای شهید ایران

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۱
کد مطلب: ۲۰۹۵۰۰

قدس انلاین_مصطفی لعل شاطری: اظهار محبت و علاقه ی پیامبر (ص) نسبت به امیرالمومنین علی (ع) به کررات در احادیث اهل تسنن و تشیع نقل گردیده، چنانچه پیامبر (ص) از خداوند متعال بودن علی (ع) را در کنار خود در روز قیامت نیز خواستار شده است.

5 درخواست پیامبر (ص) از خداوند در حق علی (ع)
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در این باره از امام رضا (ع) نقل شده است که ایشان بیان داشته اند: رسول خدا (ص) فرمودند: یا علی، از خدای متعال درباره ی تو پنج چیز را درخواست کردم و به من عطا فرمود: نخستین خواهش و درخواستم این بود که با برپایی قیامت، اولین کسی که از قبربیرون می آید من باشم و تو نیز با من باشی که خداوند این درخواستم را اجابت نمود.

دومین درخواستم این بود که خداوند مرا اجازه دهد تا در کنار کفه ی ترازوی اعمال بایستم و تو نیز با من باشی و این درخواستم نیز پذیرفته شد.

سومین درخواستم از پروردگار این بود که تو در روز رستاخیز پرچمدار من باشی و این نیز مورد قبول خداوند قرار گرفت.

چهارمین درخواستم این بود امت مرا با دست تو از حوضم سیراب نمایم و درخواستم مورد پذیرش قرار گرفت.

و پنجمین درخواستم از پروردگار این بود که تو پیشرو قافله امتم به بهشت باشی، که آن نیز از جانب خداوند مورد پذیرش قرار گرفت.

منابع:
1- شیخ صدوق. خصال، ج1: 314.
2- قربانی. هزار و یک حدیث رضوی، ج1: 149.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مزييم صدري IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    3 0
    سپاس.