تحولات منطقه

طرح «آشنایی با آثار ادبی معروف جهان» در کتابخانه مجتمع امام خمینی(ره) آستان قدس رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 به منظور ارتقای فرهنگ کتابخوانی و تشویق به مطالعه در ایام تابستان و برای آشنایی با آثار معروف اهل قلم، طرح «آشنایی با آثار ادبی معروف جهان» در کتابخانه مجتمع امام خمینی(ره) وابسته به آستان قدس رضوی در شهر مشهد اجرا می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، رئیس بخش خواهران کتابخانه مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) آستان قدس رضوی، با اعلام این خبر گفت: در این طرح که بیشتر جنبه کاربردی دارد، با در معرض مطالعه قرار دادن ده‌ها نسخه از داستانهای معروف جهان و تهیه خلاصه‌ای از کتابهای مورد نظر در کنار خود کتاب و ارایه توضیحات مختصری از جوایزی که برنده شده و یا علت شهرت آن، سعی در تشویق و آشنایی بیشتر مراجعان به کتابخوانی شده است.کتابهای معرفی شده قابلیت امانت توسط اعضا را داراست.ملیحه موحد خاطرنشان کرد: کتابداران از ارایه توضیحات و معرفی کتابهای برگزیده‌ای که توانسته‌اند به نحوی جوایزی را در جشنواره‌های گوناگون داخلی و خارجی کسب کنند، غافل نبوده تا در صورت درخواست مراجعه کننده برای دریافت این کتابها اقدام به معرفی و گسترش طرح ثامن و خدمات کتابخانه سیار نموده و به معرفی کتابخانه‌هایی که می‌توانند این کتابها را در اختیار وی قرار دهند، می‌پردازند که این خود یکی دیگر از اهداف اجرای این طرح است.
وی افزود: کتابهای معرفی شده در این طرح برگرفته از فهرست کتابهایی هستند که توسط اعضا، کتابداران، سایتهای معتبر و روزنامه‌ها به عنوان پرخواننده ترین کتاب، پرفروش‌ترین کتاب، برگزیده شدن در جشنواره‌های کتاب و... انتخاب و معرفی شده‌اند.
گفتنی است، این طرح تا پایان مرداد ماه در کتابخانه مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) آستان قدس رضوی در شهر مشهد، خیابان خواجه ربیع اجرا می‌شود.

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نظام ابادي IR ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
    0 0
    « تقدیم به ساحت قدسی علی ابن موسی الرضا (ع) » شعر رضوی در تاب وتب توست دل وجانی اگر هست مشتاق ،پرازشوق،پریشانی اگر هست خورشید هم از خانه ی مهر تو زند سر هر صبح تماشاگر ایوانی اگر هست دلتنگی بغضی است که ابری شده درخویش بر پنجره ات نم نم بارانی اگر هست از شوق گلابِ توشدن، می پرد آقا! غم، از سرهر قمصر کاشانی اگر هست تا هست مرصع تر از این سلسله ننوشت در شهر نشابور قلمدانی اگر هست صد سجده به آیات قدومت زده تا توس پیشانی هر ریگ بیابانی اگر هست در جذبه ی آئین تو اعجاز، عجب نیست هردم خبر از تازه مسلمانی اگر هست ما درخور این خطه و این خاک نبودیم مدیون شماییم خراسانی اگر هست مجتبی نظام آبادی / بردسکن / خراسان رضوی