به گزارش قدس آنلاین از ایلام، حجت الله فتحی با بیان اینکه همزمان با فصل بهار، برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در ایلام آغاز شده است، اظهارداشت: مردم ایلام از گذشته های دور تاکنون علاوه بر جمع آوری گیاهان خوراکی و مصرف آنها، از گیاهان دارویی نیز در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده کرده اند.
وی با اشاره به اینکه رویش گیاهان خوراکی در کوه های ایلام و جمع آوری آنها توسط مردم حال و هوای خاص و رنگ و بویی دیگر به سفره های مردم بخشیده و این مزیت از ویژگی های طبیعت این استان به شمار می رود، افزود: بیش از یک هزار گونه گیاهی در ایلام شناسایی شده که خاصیت درمانی، خوراکی و صنعتی ۳۰ درصد از آنها به صورت علمی و تجربی به اثبات رسیده است.
معاون فنی منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام قارچ، کنگر، پنیرک، کله شنگ، تره، بوره ولی، پاغازه، شنگ، آوندول، علف چشمه، پیازکوهی، سیرکوهی و انواع قارچ های کوهی را از جمله گیاهان خوراکی شناسایی شده و معروف کوهستان های ایلام عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: استان ایلام از نظر گیاهان دارویی در کشور یک ذخیره گاه مهم به شمار می رود و اهداف کلان منابع طبیعی استان نیز توسعه و احیای گیاهان به خصوصی گیاهان دارویی است.
حجت الله فتحی با تأکید بر حفظ منابع طبیعی در فصل بهار و برداشت گیاهان خوراکی و دارویی، یادآور شد: مردم در عرصه های طبیعی و ملی از برداشت بی رویه، غیر مجاز و انبوه گیاهان دارویی و خوراکی بومی، خودرو و وحشی در نقاط مختلف طبیعت این استان، خودداری کنند.



نظر شما