سیدمجید هاشمی در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی با اشاره به اینکه با همکاری بهزیستی، بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن برای خانوادههایی که از دو معلول دارند، واحد مسکونی احداث میشود، افزود: با تسهیلات روستایی، برای 126 خانوار تحت پوشش بهزیستی که دارای تک معلول بودند، مسکن احداث گردید.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 320 روستا در مازندران فاقد اجرای طرح هادی بود، گفت: طرح هادی برای تمام روستاهای بالای 20 خانوار در استان مصوب شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران اضافه نمود: 3200 روستای دارای سکونت در مازندران وجود دارد که بیش از 2 هزار روستا بیش از 20 خانوار جمعیت دارد که برای همه آنها طرح هادی مصوب شده است.
هاشمی درباره صدور سند مالکیت در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت، گفت: سال گذشته برای 14 هزار و 189 خانوار روستایی و 808 خانوار شهری سند مالکیت صادر شده است.
وی با بیان اینکه تا سال گذشته 127 هزار خانوار روستایی برای ساخت واحد مسکونی به بانک عامل معرفی شدند، گفت: تاکنون عملیات ساخت وساز 120 هزار واحد مسکونی به اتمام رسیده است.
هاشمی سقف تسهیلات برای ساخت مسکن در این بخش را 15 میلیون تومان با کارمزد پنج درصد و با بازپرداخت 12 ساله اعلام نمود.




نظر شما