وداع با آقای شهید ایران

معاون وزیر دادگستری و رئیس کارگروه انتقال محکومان می‌گوید« داروی دیکلوفناک که مصرف آن در ایران عادی است، در کشورهای ارمنستان، ترکمنستان و آذربایجان جرم است و حبس‌های طولانی مدت دارد.»

داروی دیکلوفناک در خارج از ایران جرم است!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمود عباسی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه بیشترین محکومان خارجی در داخل ایران، اتباع افغانستانی هستند و بیشترین حجم پرونده‌ها نیز به حوزه مواد مخدر بازمی‌گردد گفت: بیشتر اتباع ایرانی نیز در کشورهایی همچون کویت، ترکمنستان، ارمنستان، آذربایجان، مالزی، تایلند و ژاپن محبوس هستند که سعی می‌کنیم شهروندان ایرانی را به کشور بازگردانیم.
رئیس کارگروه انتقال محکومان جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: علت عمده محکومیت اتباع ایرانی در کشورهای خارجی مربوط به جرایم مواد مخدر است. البته واقع امر آن است که بیشتر اتباع ایرانی به خاطر آگاه نبودن از قوانین کشور مقصد دچار مشکل می‌شوند. به عنوان مثال در کشورهایی مثل ترکمنستان، ارمنستان و آذربایجان، داروی دیکلوفناک که به صورت عادی در کشور ما مصرف می‌شود، جرم است و مجازات‌های سنگینی هم دارد. متاسفانه برخی از هموطنان‌مان اطلاع ندارند و به همین خاطر دچار مشکل می‌شوند.
عباسی افزود: در همین راستا در تلاش هستیم از طریق امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک با سازمان‌هایی همچون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، آموزش‌های لازم را مبنی بر آشنایی با قوانین و مقررات کشور مقصد به اتباع ایرانی که قصد سفر دارند بدهیم.
بنابر اظهارات رئیس کارگروه انتقال محکومان، در هشت ماهه نخست امسال، ۸۰۰ محکوم بین ایران و کشورهای مختلف جهان مبادله شده که از این تعداد ۵۰۰ تبعه خارجی از ایران به کشورهای متبوع خود و ۳۰۰ تبعه ایرانی از خارج از کشور به ایران منتقل شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha