تحولات منطقه

نتایج یک تحقیق جدید علمی نشان می دهد واکنش کودکان به جدایی والدینشان از یکدیگر ممکن است اضطراب، خود سرزنشی و عملکرد ضعیف در مدرسه را در پی داشته باشد.

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، واکنش کودکان به جدایی والدینشان از یکدیگر شکل های متفاوتی داشته و  سن کودک، شرایط طلاق و عملکرد روانشناختیِ والدین در این خصوص تاثیر مهمی خواهد داشت.

در واقع طلاق اغلب برای والدین و کودکان استرس‌زاست و به همین دلیل کارشناسان، والدین را تشویق می‌کنند که برای کمک به آنان به منظور گذراندن این دوره گذر سخت از پزشکان و روان‌شناسان کمک بگیرند.

همچنین از آنجایی که فاکتور عملکرد روان‌شناختی والدین بر توانایی کودکان برای کنار آمدن با طلاق والدین تاثیر می‌گذارد، والدین در صورتی که دیگر چاره‌ای به جز جدا شدن نداشته باشند باید مطمئن باشند که می‌توانند به احساسات خود در رابطه با جدایی‌شان از هم، کنترل داشته باشند و به این قابلیت دست پیدا کنند که از کودکانشان در چنین شرایطی حمایت کنند.

دکتر «کارول سی ویتزمن» یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشکده پزشکی ییل آمریکا گفت: هر چه والدین احساس توانمندی بیشتری برای کنترل شرایط داشته باشند بیشتر قادر خواهند بود نیازهای فرزندانشان را رفع کنند.

به گزارش لایوساینس، کارشناسان همچنین توصیه می‌کنند بزرگ‌ترها به ویژه والدین باید کودکشان را مطمئن سازند که همیشه از او حتی پس از جدایی حمایت می‌کنند.

علاوه بر این، والدین نباید اجازه دهند در فعالیت‌های روزمره فرزندشان همچون انجام تکالیف مدرسه، فعالیت‌های فوق برنامه و ارتباط با دوستان و فامیل خللی ایجاد شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.