سعید علامیان دبیر مجمع ایثار و رسانه از ارسال بیش از هزار اثر به دبیرخانه جشنواره برای شرکت در نخستین جایزه ایثار و رسانه خبر داد.

ارسال بیش از هزار اثر به دبیرخانه نخستین جایزه ایثار و رسانه

به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از تسنیم، نشست خبری نخستین جایزه ایثار و رسانه با شعار ایثار آگاهانه، رسانه ارزش‌آفرین و جامعه رشدیافته صبح امروز (سه‌شنبه ۲۳ آذر) در موسسه نشرآوران برگزار شد. در ابتدای این نشست سعید علامیان دبیر مجمع ایثار و رسانه برگزاری نخستین جایزه ایثار و رسانه را حاصل تلاش دو ساله ۱۲ تشکل صنفی و مطبوعاتی با حمایت معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد عنوان کرد و گفت: این جشنواره از ابتدای تیرماه فراخوان خود را آغاز و در مرحله اجرا شامل ۳ کارگروه و جمع‌آوری و طبقه‌بندی آثار، داوری و انتخاب آثار و دبیرخانه می‌شود.  

وی مهمترین دغدغه این جایزه را شفافیت و عدالت برشمرد و گفت: نظر این مجمع بر آن بود که انتخاب داوران و آثار برگزیده مورد قبول جامعه مطبوعاتی بوده و کارها به صورت شفاف انجام شود.

علامیان در ادامه گفت: این جشنواره در دو بخش سراسری و استانی در دو بخش جهاد و شهادت و ایثار اجتماعی برگزار می‌شود که در این جشنواره دو رسانه در موضوع جهاد و شهادت و ایثار اجتماعی، ۳ رتبه در بهترین آثار در بخش جهاد و شهادت و ایثار اجتماعی و ۳ رتبه و دو تقدیر در قسمت عکس در بخش ایثار اجتماعی و جهاد و شهادت و ۲ رتبه بهترین رسانه ایثار و اجتماعی و جهاد و شهادت استانی و ۳ رتبه برای بهترین اثر از ایثار اجتماعی و جهاد و شهادت در حوزه استانها و مجموعا ۲۳ جایزه تعلق خواهد گرفت.  

وی  گفت: تاکنون ۱۰۰۹ اثر در بخش ایثار اجتماعی و جهاد و شهادت، ۳۹ عکس و یک کاریکاتور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده و مهلت ارسال آثار تا دهم دی‌ماه تمدید شده و اختتامیه این جشنواره بعد از دهه فجر برگزار خواهد شد.  

دبیر مجمع ایثار و رسانه در خصوص ارسال آثار اظهار کرد: در فراخوان اولیه برای ارسال آثار محدودیتی وجود ندارد اما در انتها ۳ اثر به انتخاب صاحب اثر داوری خواهد شد و همچنین در بخش عکس شرکت کنندگان می‌توانند در حوزه ایثار اجتماعی ۵ فریم و در حوزه جهاد و شهادت ۵ فریم عکس برای داوری ارسال کنند که به رتبه اول ۷ سکه، رتبه دوم ۵ سکه و رتبه سوم ۳ سکه تعلق خواهد گرفت. همچنین سایت www.khaneisar.ir برای دریافت آثار و اطلاعات بیشتر در این خصوص در نظر گرفته شده است.

حمایت وزارت ارشاد از حرکت های ارزش آفرین

در ادامه سعید الفتی مشاور امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با تبریک هفته وحدت گفت: امیدواریم هفته وحدت هفته ترویج ارزشهای دینی باشد و بنای توسعه فرهنگ غنی ایران اسلامی شود.  

وی در ادامه تقویت فرهنگ عمومی را یکی از رسالتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد و گفت: فرهنگ عمومی در کشور باورهای دینی جامعه است و فرهنگ ایثار از تاثیرگذارترین این باورها در جامعه است.  

الفتی نقش مطبوعات و رسانه‌های مکتوب را نقش بسزایی در ساختار فکری جامعه برشمرد و گفت: رسانه‌ها باید این مفاهیم را تقویت کنند  و وزارت ارشاد اسلامی تلاش می‌کند تا از این حرکتهای ارزش‌آفرین حمایت کرده و آنها را ترویج کند.  

ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری در رسانه ها و جامعه

سپس ولی‌الله دولت‌آبادی مدیر خانه ایثار و مقاومت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فعالیت خانه ایثار و مقاومت اظهار کرد: خانه ایثار و مقاومت از سال ۹۳ به همت دفتر امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفت که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و گذشت در جامعه شکل گرفت.  

دولت‌آبادی تدوین کتابهای مردمی توسط مردم نگارش شده است اجرای طرح کتابخانه مهربانی و تکریم خانواده رزمندگان و شهدا از مهمترین فعالیتهای این خانه در طی سالهای اخیر برشمرد و گفت: کار اصلی نخستین جایزه ایثار و رسانه از سال ۹۳ آغاز شد.

مدیر خانه ایثار و مقاومت گفت: نخستین جایزه ایثار و رسانه به منظور ترویج ایثار و فداکاری در رسانه‌های مکتوب و خبرگزاریهای رسمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد که با این فعالیت‌ها فعالیتهای رسانه‌ها در این خصوص به جامعه نشان داده شده و رسانه‌ها برای اهمیت دادن به ترویج این فرهنگ تشویق شوند.  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.