به گزارش «قدس آنلاین»، مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، در خصوص «توزیع قرص آهن میان دانشآموزان دختر»، اظهار داشت: در یک کار مشترک با وزارت بهداشت در حوزه توزیع قرص آهن و ویتامین D بین دانشآموزان به خصوص دانشآموزان دختر متوسطه اول فعالیت میکنیم.
وی ادامه داد: این کار در سال تحصیلی گذشته با پوشش ۸۰ درصد انجام شد و امسال نیز ادامه پیدا میکند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با برشمردن اهمیت ویتامین D برای بدن، تصریح کرد: احتیاج به قرص ویتامین D به خاطر این است که در بسیاری از مناطق کشور، تابش آفتاب مناسب نیست و دانشآموزان دختر به دلیل اینکه عمده وقت خود را در کلاس درس یا خانه سپری میکنند، نیازمند تأمین این ویتامین هستند.
وی در خصوص «برنامههای جدید این معاونت در حوزه سلامت دانشآموزان»، متذکر شد: بحث سفیران سلامت را شروع کردهایم و کاری که طراحی شده است، بحث کتاب آموزشی است و احساس میکنیم اگر بخواهیم مسأله بهداشت و رعایت آن را گفتمانسازی کنیم، غیر از آنچه باید در مفاهیم درسی گنجانده شود، در مدرسه نیز مراقبان بهداشت، معلمان و رسانههای گروهی باید این موضوع را منعکس کنند؛ البته فکر میکنیم دانشآموزان از همسالان خود بهتر میتوانند این مطالب را بیاموزند.
حمیدی با بیان اینکه این مطلب را دانشآموزان از یکدیگر، بهتر و بدون واسطه آموزش میبینند، تصریح کرد: به همین جهت نهضت داوطلبی در حوزه سلامت را ترویج میکنیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قبلاً پیشگامان سلامت را در مقاطع مختلف تحصیلی داشتیم، عنوان کرد: در هر مقطع تحصیلی این طرح نام خاصی داشت که همه آنها را یکپارچه کرده و عنوان آن سفیران سلامت است که از مقطع ابتدایی تا متوسطه دوم انجام میشود.
وی اضافه کرد: در این خصوص بحث عضوگیری و آموزش دانشآموزان وجود دارد و اینکه آنها احساس مسئولیت کنند؛ چرا که وقتی دانشآموز علاقهمند شده و مطالعه میکند، این موضوع مورد اقبال بیشتری قرار میگیرد.
حمیدی بیان داشت: از سال گذشته دستورالعمل این موضوع را ابلاغ کردیم و امسال نیز توسعه پیدا میکند و حمایت مالی از طرح سفیران سلامت در استانها داشتهایم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: امسال شاید یکی از سالهایی بود که ما برای حوزه سلامت اعتبار بهتری برای استانها فرستادهایم و اولین سالی است که ردیف ما مستقل شد.
نظر شما