به گزارش قدس آنلاین، سید حسن میرعماد افزود: برای سال زراعی ۹۵-۹۶ در بیش از ۲۱ هزار و ۴۵۰ هکتار از زمین های کشاورزی استان گندم به صورت آبی و در هشت هزار و ۵۰۰ هکتار گندم به صورت دیم کشت شده است.
وی خاطرنشان کرد: با ارایه برنامه های مدیریت آبیاری و تغذیه بهینه بذر گندم در چندماه مانده به برداشت گندم، می توان در کاهش خسارت های وارد شده قدم های مؤثری برداشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: گندمکاران استان در سال زراعی گذشته ۱۰۷ هزار تن گندم برداشت کردند که ۹۹ هزار تن از آنان خریداری شد و پیش بینی می شود تولید گندم در سال زراعی ۹۵- ۹۶ به ۱۱۰ هزار تن برسد.
وی اضافه کرد: با هدف نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی و خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی، در سال زراعی ۹۵- ۹۶ محصول جو در بیش از ۱۳ هزار و ۷۹۱ هکتار به صورت آبی و در سه هزار و ۸۰۰ هکتار نیز به صورت دیم کشت شد.
میرعماد با بیان این که برف و سرما به ۲۵ تا ۳۰ درصد از درختان سیاه ریشه در استان سمنان خسارت وارد کرده است، گفت: انتظار می رود با هرس درختان و اقدام های پیشگیرنه، از ادامه روند سرمازدگی درختان جلوگیری شود.
وی افزود: به دلیل برداشت به موقع محصول چغندر قند در منطقه کالپوش شهرستان میامی، خسارت قابل توجهی به چغندرکاران این مناطق وارد نشده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ادامه داد: زیتون، انار، انگور و محصولات گلخانه ای در مواجهه با سرما و برف آسیب پذیر هستند که کشاورزان با اجرای برنامه های راهبردی، می توانند از افزایش سرمازدگی درختان و محصولات زراعی جلوگیری کنند.
نظر شما