تحولات منطقه

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: هیات وزیران هفته گذشته بیش از چهار هزار و 900 میلیارد ریال اعتبار از محل مواد 10 و 12 قانون بودجه 1395 برای شهرهایی که تنش آبی در آنها پیش بینی شده است، در نظر گرفت.

اختصاص 490میلیارد برای رفع تنش آبی شهرهای در معرض خطر
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، «حمیدرضا جانباز» امروز (دوشنبه) افزود: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مترصد تخصیص منابع مورد نیز توسط سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل طرح ها پیش از فرارسیدن فصل گرماست.

به گفته این مسئول، برای رفع تنش آبی طرح های کوتاه مدتی مانند حفر و تجهیز چاه ها، لوله گذاری منابع آب، تکمیل رینگ ها، شبکه ها و مخزن های آب شرب شهرها و ... در نظر گرفته شده است.
وی اعلام کرد: سال آینده هفت کلانشهر اصفهان، شیراز، یزد، کرمان، بندرعباس، بوشهر و مشهد همراه با 300 شهر کوچک دیگر در صورت نرمال بودن بارش ها در معرض تنش آبی قرار می گیرند.
به گفته وی، این آمار امسال 301 شهر متوسط و کوچک را شامل می شد و پارسال بیش از 500 شهر بود.
به گزارش ایرنا، معاون اول رییس جمهوری اواسط دی ماه امسال در جلسه شورای عالی آب کشور تاکید کرد تامین آب شرب مردم سراسر کشور از مهمترین اولویت های دولت است، از این رو باید وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه کشور در 2 هفته، پیشنهادها و راهکارهای اجرایی را برای حل مشکل تامین آب شرب در استان هایی که با بحران روبرویند، تدوین و ارایه کنند.
چندی پیش معاون آب و آبفای وزارت نیرو نیز به ایرنا گفت: برای حل مشکل تامین آب شرب استان های بحرانی چندیت طرح اضطراری و کوتاه مدت تعریف شده که اجرای آنها به پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیازمند است.

** سال 1396؛ نقطه عطف اجرای طرح های آبرسانی روستایی
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با توجه به اولویت های مطرح شده از سوی رییس جمهوری، آب و فاضلاب در برنامه ششم و بودجه 96 در اولویت قرار دارد و در بودجه سال آینده اعتبارات خوبی برای تکمیل مجتمع های آبرسانی روستایی پیش بینی شده است.
به گفته وی، سال 1396 نقطه عطفی در اجرای طرح های آبرسانی روستایی خواهد بود.
وی یادآوری کرد: در مجلس شورای اسلامی نیز با حمایت کمیسیون تلفیق، اعتباری برای تحقق این مهم پیش بینی شده است که رقم دقیق آن هفته آینده اعلام می شود.
مدیرعامل آبفای کشور اعلام کرد 100 درصدی اعتبارات 500 میلیون دلاری صندوق توسعه ملی برای توسعه آبرسانی روستایی دریافت شده که بودجه بخش زیادی از 926 طرح مجتمع های آبرسانی روستایی از همین محل تامین می شود.
به گفته وی، امسال آبرسانی به بیش از دو میلیون و یکصد هزار نفر از روستاییان کشور پیش بینی شده بود که انتظار می رود به بیشتر از این عدد دست یابیم.
جانباز اعلام کرد: تکمیل مجتمع ها و سامانه های آبرسانی روستایی بیش از 90 هزار میلیارد ریال اعتبار نیز دارد.
وی اهداف اجرای این طرح ها را توسعه شبکه های آبرسانی روستایی، اصلاح و بازسازی آنها و دستیابی روستاییان به شاخص آب شهری با کیفیت و کمیت مناسب و پایدار در 24 ساعت برشمرد.

** طرح های دهه فجر
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اعلام کرد از آغاز امسال تا پیش از دهه فجر بیش از 850 هزار نفر از روستاییان کشور از خدمات آب روستایی بهره مند شدند که در دهه فجر یک هزار و 400 روستا با جمعیتی افزون بر یک میلیون و 200 هزار نفر از این نعمت برخوردار می شوند.
این مسوول ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال 1396 شاخص بهره مندی از آب شرب روستایی در همه نقاط کشور افزایش یابد.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.