به گزارش «قدس آنلاین»، محمود اسلامیان در حاشیه نمایشگاه «صندوقهای بازنشستگی پیشران توسعه ملی» با اشاره به اینکه صندوقهای بازنشستگی در همه دنیا نقش عمده ی در توسعه اقتصادی دارند، گفت: ٥ هلدینگ تخصصی را طی سه سال گذشته ساماندهی کردیم و از آن پس شاهد رشد ٣٢ درصدی بودیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سود شرکتهای ما در سال ٩٢، ٨٠٠ میلیارد تومان بود، افزود: این میزان در سال گذشته به ١٥٠٠میلیارد تومان افزایش یافت.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: سرمایهای که در اختیار صندوقهای بازنشستگی است باید با شفافیت اداره شود و بهرهوری بالایی داشته باشد تا بتواند بخشی از تعهدی که صندوقها نسبت به بازنشستگان دارند، ایفا کنند.
اسلامیان ادامه داد: در همین راستا قراردادی را با شرکتهای توانمند داخلی منعقد کردیم.
وی ادامه داد: یک سیستم DI را در همه شرکتهای صندوق در حال اجرا داریم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: تعدادی از شرکت های صندوق هنوز در بورس نیستند. هلدینگ ها را موظف کردیم که واحدها را به بورس ببرند.
ورود شرکت ملی نفتکش به بورس
اسلامیان تصریح کرد: در ماه گذشته حداقل ۳ شرکت ما به بورس رفتند. باید تلاش کنیم شرکت ملی نفتکش ایران که مقدمات کار آن ظرف یکسال گذشته انجام شده هم وارد بورس شود که کمک میکند شفافیت لازم در اداره صندوقها به صورت پایدار و نه سلیقهای اعمال شود.
وی عنوان کرد: وقتی شرکتها به بورس میروند، یکی از امتیازات آن کمک به شفافت مالی شرکتهاست. پیگیر هستیم در برخی کشورهای منطقه نیز برخی شرکتهای موفق در بورس را در بورسهای منطقه هم ارائه کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: حدوداً ۴۵ شرکت مدیریتی داریم و در تعدادی از شرکت ها هم سهامدار هستند.
اسلامیان افزود: یک سامانه تحت عنوان DI را به کمک متخصصین داخلی طراحی کردیم و فکر می کنم از اوایل سال ۹۶ به تدریج شرکتهای صندوق تحت این سیستم بروند.
وی افزود: این سیستم کمک میکند که مدیران صندوق بتوانند کنترل لازم بر منابع انسانی، مالی و بهرهوری شرکتها داشته باشند و به صورت منطقی شرکت ها را هدایت میکنند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه ٥٠ درصد شرکتهای ما وارد بورس شدند، درباره شرکت کفش ملی خاطرنشان کرد: کفش ملی برای اکثر مردم ایران نوستالوژی دارد و اوایل انقلاب مصادره شد و مشکلاتی داشت.
وی تأکید کرد: با گروههای طراحی معتبر در دنیا انتقال تکنولوژی را انجام دادیم و با توجه به سلیقه مردم سعی کردیم از بازار به تولید برسیم.
اسلامیان با اشاره به اینکه طی دو دهه گذشته مسیر کفش ملی از تولید به بازار بوده است، ادامه داد: بازاریابی دقیقی با مشاوره داخلی و خارجی انجام دادیم و هدف تأمین کفش برای طبقات مختلف بود و در نهایت شاهد تغییر کفش ملی از نظر محتوا و شکل خواهیم بود.
به گفته وی، شعب کفش ملی شاید حدود ٣٠ سال است که تغییر نکردهاند.
اسلامیان درباره عیدی بازنشستگان نیز گفت: حقوق اسفند و عیدی را هدفمان این است که حتی اگر شده، یک روز هم زودتر پرداخت کنیم ولی اکثر سازمانهای کشور امسال با کسری اعتبار مواجه هستند.
وی افزود: صندوق هم کسری اعتبار دارد و خواهش کردیم از مسئولین با توجه به اینکه میانگین پرداخت به بازنشستگان با وجود اصلاحات خوبی که طی ۳ سال گذشته صورت گرفته و هنوز در حال رفع نیاز نیست، امیدواریم امسال کسری اعتبار به موقع تامین شود و ما شرمنده بازنشستگان نشویم.
وی تأکید کرد: زمان واریز دقیق عیدی را نمیتوانم اعلام کنم. اگر خزانه دار بودم میگفتم.
انتهای پیام/
نظر شما