تحولات منطقه

رئیس جمهور لبنان تاکید کرد که امکان دارد لبنان پل تفاهمی میان کشورهای عربی و ایران شود و باید در این راستا تلاش صورت گیرد.

میشل عون: امکان دارد لبنان پل تفاهمی میان اعراب با ایران شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، «میشل عون» رئیس جمهور لبنان قرار است فردا دوشنبه برای دیدار با «عبد الفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر به قاهره برود و امروز نیز با روزنامه «الاهرام» مصر مصاحبه کرد.

میشل عون در این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره آینده روابط اعراب با ایران و ترکیه تاکید کرده است: این کشورها با یکدیگر همسایه هستند و باید بر اساس منافع مشترکشان، روابط خود را متمایز نگه دارند. زیرا جغرافیا بر سیاست تحکم می کند. باید اصل حسن همجواری رعایت شود که این اصل نیز در وهله نخست به امنیت و منافع اقتصادی مرتبط است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد لبنان پل تفاهمی میان کشورهای عربی و ایران شود نیز گفت: چرا که نه. انسان باید تلاش کند و این تلاش شاید منجر به نتیجه گردد و یا موفقیت آمیز نباشد ولی در این صورت وجدان انسان راحت است.
رئیس جمهور لبنان محور و موضوعات مورد رایزنی در دیدار با «عبدالفتاح السیسی» را اوضاع منطقه و روابط و همکاری های دو جانبه اعلام کرد و افزود: طرفین روابط دیرینه و خوبی دارند و مشکلی وجود ندارد که نیازمند حل و فصل باشند.
وی در بخش دیگری درباره حل بحران سوریه تاکید کرد: هدف دستگاه دیپلماسی لبنان حل سیاسی بحران سوریه است و این تنها راه است و البته در این مسیر نمی توان یک نفر از  ملت سوریه را هم حذف کرد. از ابتدا حل سیاسی بحران سوریه از طریق گفت وگو و اصلاحات تدریجی را خواستار  بوده ام، عدم موفقیت در حل مسالمت آمیز بحران، سوریه را به ویرانی کشاند.

میشل عون در خصوص مجادلات در میان کشورهای عربی درباره سیاست های ترامپ و نتایج آن نیز گفت: ارزیابی ترامپ سخت است و در حال حاضر امکان تمایز قائل شدن بین سخنرانی های انتخاباتی او و حقیقت سیاست های آمریکا وجود ندارد. آنچه که ترامپ به دنبال تحقق آن است، طبیعی نیست و در خود آمریکا، بیشتر از ما ترس و نگرانی ایجاد کرده است. باید توجه کرد که این سیاست ها موجب می شود پیش از ما خود آمریکایی ها متضرر شوند. بنابراین نباید با شتاب سیاست های ترامپ را تایید و یا رد کرد. زیرا در صورت شتابزدگی احتمال اشتباه وجود دارد. پس بهتر است مراقب اوضاع باشیم و وحدت ملی را در داخل و بدون ارتباط دادن آن به سیاست خارجی تقویت کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.