به گزارش قدس آنلاین، عبدالمحمد نجاتی با بیان اینکه دامپزشکی متولی سلامت دام، طیور، آبزیان و فراورده دهای خام دامی می باشد گفت: دامپزشکی با کنترل بیماری های مسری، واگیردار و مشترک بین انسان و دام نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می کند.
وی افزود: صادرات و واردات فراورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی انجام می شود و مردم نیز با خیال راحت از مرغ های استحصالی در کشتارگاه های طیور استان که تحت نظارت مسئولین فنی، بهداشتی و کارشناسان اداره کل دامپزشکی بسته بندی می شود استفاده کنند.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه با توجه به وقوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، مردم به جای اینکه به دامپزشکی اطمینان کنند و محصولات مورد تایید آن را مصرف نمایند بر خلاف آن عمل می کنند.
نجاتی اضافه کرد: هیچ گونه نگرانی از کشتارگاه ها و محصولات بسته بندی نداریم و فقط کسانی که در معرض بیماری هستند مانند کارگران مرغداری، کشتارگاه ها و کسانی که با طیور در ارتباطند باید شرایط بهداشتی را رعایت کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان، خونریزی در ساق پای پرندگان، کبودی در تاج و ریش و مشکلات تنفسی در طیور را مهمترین نشانه های بیماری خواند و گفت: تمامی پرندگان و حتی اسب و انسان به این بیماری حساسند.
وی از مردم خواست در صورتی که طیور تلف شده مشاهده کردند به آن دست نزنند و قبل از هرچیز به کارشناسان شبکه دامپزشکی اعلام تا نمونه برداری و به روش بهداشتی دفن شوند.
نظر شما