به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت غله منطقه ۲ کشور، سید محمد جعفری در کارگروه آرد و نان شهرستان گلوگاه افزود: گندم تولیدی در شهرستان گلوگاه جزو گندم های بسیار کیفی کشور بوده و آردی که برای خبازی های این شهرستان ارسال می شود نیز آرد مناسب و با کیفیت است.
وی با بیان اینکه ارتقاء کیفیت نان و کاهش ضایعات آن جزء یکی از سه پروژه اصلی اقتصاد مقاومتی استان می باشد، اظهار داشت: درجه بندی واحدهای خبازی و کارخانجات آردسازی، آموزش شاغلین خبازی ها و بهسازی و نوسازی نانوایی ها از مهمترین فعالیتهای این شرکت با همکاری فرمانداریها، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت معدن و تجارت، استاندارد و اتحادیه خبازان در راستای بهبود فرآیند طبخ و عرضه نان با هدف کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان می باشد.
نظر شما