به گزارش قدس آنلاین معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با اعلام این خبر اظهارکرد : در بهمن ماه سال جاری میزان جوجه ریزی در مرغداری های استان ۴ میلیون و ۹۰ هزار قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد افزایش داشته است.
محمد مشکور زاده افزود : از این میزان جوجه ریزی ۷ هزار و ۷۷۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه پیک تولید از ۱۷ اسفند ماه سال جاری آغاز و تا سوم فروردین سال ۹۶ ادامه خواهد یافت تصریح کرد: پیش بینی می شود به طور متوسط روزانه بیش از ۲ برابر نیاز استان گوشت مرغ تولید شود.
۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶
کد خبر: 508381
اهواز_میزان جوجه ریزی در مرغداری های استان ۸ درصد افزایش داشته است.
نظر شما