تحولات منطقه

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۱
کد خبر: ۵۱۲۷۴۸

غلامرضا مصباحی مقدم با اشاره به مصوبه مجلس برای سقف حقوق مدیران گفت: مجمع این مصوبه را رد و نظر شورای نگهبان را تایید کرد وسقف حقوقی که قبلا اعلام شده بود منتفی شد.

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دولت مصوبه ای دارد که طبعا آن مصوبه مبنا قرارخواهد گرفت، اظهار داشت: بر اساس مصوبه دولت سقف حقوق مدیران کشور زیر 10 میلیون تومان است که برای رئیس جمهور 9 میلیون و 500 هزار تومان مشخص شده است.

مصباحی مقدم با  تاکید بر اینکه این مصوبه در مورد وزرا و مدیران هم صادق است، بیان داشت: آنچه که مهم است مصوبات هیئت دولت است که باید مبنا قرار بگیرد چون بین مجلس و شورای نگهبان اختلاف وجود داشت.

وی با بیان اینکه حقوق کسانی که در مناطق سخت و محروم خدمت می کنند بر مبنای مصوبه دولت افزایش پیدا خواهد کرد، عنوان کرد: در حال حاضر آنچه که به عنوان برنامه ششم مصوبه مجلس بوده رد شده و آنچه که دولت تصویب کرده اجرا می شود مگر این که بعدها قانون جدید بیاید.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha