به گزارش قدس انلاین، اسماعیل بخشعلی با اشاره به ارائه خدمات نوروزی مسجد مقدس جمکران به زائران و مسافران اظهار داشت: ۶۰ نفر از خادمان افتخاری به کمک خادمان دائمی، کار طبخ، آمادهسازی و بسته بندی غذا را جهت کارکنان، خادمان افتخاری و زائران این مکان مقدس انجام میدهند.
مدیر پشتیبانی و خدمات زائران مسجد مقدس جمکران با تأکید بر اینکه خدمات مسجد مقدس جمکران تا پایان روز ۱۳ فروردین ۹۶ ادامه دارد، عنوان کرد: طی ایام نوروز ۸۰ هزار پرس غذا برای کارکنان و زائران طبخ، بستهبندی و عرضه میشود.
به گفته وی، به طور میانگین روزانه ۷ هزار پرس غذا برای خادمان و زائران مسجد مقدس جمکران تهیه میشود.
نظر شما