ترجمه/ مریم سادات کاظمی: تحقیقات جدید نشان میدهد آنتی اکسیدانها و مواد معطر چای تحت تاثیر امواج مایکروویو بهتر فعال میشوند. در واقع مایکروویو میتواند ۸۰ درصد کافئین، تئانین و پلی فنول های موجود در چای سبز و سیاه را فعال کند.
تئانین اسید آمینهای است که احساس آرامش را تسهیل و با خستگی مقابله میکند. پلی فنولها نیز آنتی اکسیدانهایی هستند که تاثیر آنها در پیشگیری از دیابت، پرفشاری خون و بیماری های قلبی عروقی ثابت شده است و همچنین کلسترول خون را کاهش میدهد.
اما برای دم کردن چای به این روش کافی است، چای کیسهای یا مقداری چای خشک را در یک فنجان آب بریزید و در مایکروویو با درجه متوسط به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید. قبل از نوشیدن یک دقیقه صبر کنید تا گرمای زیاد آن کمتر شود.
منبع:www.Top Santé.fr
نظر شما