تحولات منطقه

اصفهان- قرار بود ساعت ۱۹ یکشنبه شب دکتر محمد باقر قالیباف در جمع مردم اصفهان سخنرانی داشته باشد، جمعیت زیادی منتظر ورود قالیباف بودند اما این سخنرانی با یک ساعت تأخیر و پس از اذان مغرب برگزار شد.

حاشیه های مراسم سخنرانی قالیباف در ورزشگاه پیروزی اصفهان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، اکثر افرادی که به ورزشگاه آمده بودند، همسران شهید، مادران شهید، فرزندان شهید واز بسیجیان بودند.

مردم صف نماز تشکیل دادند و نماز جماعت در ورزشگاه پیروزی برگزار شد.

در ورزشگاه پیروزی اصفهان تجمع هزاران نفر از مردم برای استقبال از قالیباف را شاهد بودیم که اکثر آنها با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آنها نوشته شده بود  «آزادی بدون شغل و پول معنا ندارد»، «با خواص ۴ درصد برق تولید می کنیم» و «دولت پیر و خسته را تمام می کنیم» بهاین ورزشگاه آمده بودند.

پس از اتمام اقامه نماز مغرب و عشاء، قالیباف وارد ورزشگاه شد و با آمدن او هیاهوی زیادی در بین جمعیت به راه افتاد. هوادارن او بادردست داشتن پرچم کشورمان از جا برخاستند و شعار سر می دادند که «حیّ علی خیر العمل- خوش آمدی مرد عمل»، «آخر هفته- روحانی رفته»، «روحانی حیا کن- مملکت و رها کن»، «قالیباف موطلایی-رییس جمهور مایی»!

در بین صحبت‌های قالیباف مردم با شعارهای یک صدا سردادند: روحانی حیا کن مملکت و رها کن.

صحبت از ناکارآمدی دولت در حمایت از ساخت مترو در اصفهان با تشویق مردم همراه شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha