تحولات منطقه

رهبر جریان صدر عراق به کشورهای عربی و اسلامی درباره تکیه کردن به آمریکا و دنباله روی ترامپ هشدار داد.

هشدار مقتدا صدر به کشورهای عربی-اسلامی درباره تکیه کردن به آمریکا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

  به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از النشره، مقتدا صدر رهبر جریان صدر به کشورهای عربی و اسلامی درباره تکیه کردن به  آمریکا هشدار داد.

وی نشست سعودی-آمریکایی در ریاض را ناپسند و قبیح دانست و افزود: من می خواهم درباره نشست عربی-اسلامی-آمریکایی اظهار نظر کنم و آنرا موضوع قبیح می دانم و اعراب و مسلمانان و کشورهای اسلامی نباید زیر بیرق آمریکا و تحت قیمومیت آمریکا و فرماندهی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا باشند.

مقتدا صدر در ادامه بیان کرد: آمریکا کشور اعتدال نیست بلکه کشوری اشغالگر است. این قبیح و نادرست است و کشور شرور نمی تواند که سکوی اعتدال باشد. من به همه کشورهای اسلامی و عربی توصیه می کنم که پشت سر آمریکا و طرحهای آن حرکت نکنند. آمریکا فقط به دنبال تامین منافع خود است و منافع ملتها برای آن ارزشی ندارد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha