به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، عبدالمحمد نجاتی گفت: با توجه به دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دامپزشکی استان و شبکه های تابعه با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار نظارت و بازرسی، اقدام به تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی از جمله قصابی ها، فروشگاه های مرغ و ماهی، رستوران ها و طباخی ها ، خودرو های حمل فراورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور می نمایند.
وی افزود: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی از طریق نظارت بر چرخه تولید تا مصرف فراورده های خام دامی، این اداره کل با تشکیل ۱۰ اکیپ بازرسی سیار و ۲ اکیپ ثابت از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان در قالب ۲۲ نفر پرسنل نظارت های بهداشتی خود را در دو شیفت صبح و بعد از ظهر انجام می دهد.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن های ۸-۳۳۳۳۹۰۰۷ و تلفن گویای ۱۵۱۲ اداره کل را مطلع سازند و در شهرستان ها نیز با شبکه های دامپزشکی تماس حاصل فرمایند.
نظر شما