تحولات منطقه

​ایلام- جلسه بررسی وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در استانداری ایلام تشکیل شد.

وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در استان ایلام بررسی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ایلام در این جلسه گفت: این بیماری هیچ گونه علائمی بر روی دام و لاشه ندارد.

مجید خادمی با بیان اینکه مردم باید از خرید گوشت قرمز و گوسفندی از مراکز غیرمجاز خودداری کنند، اظهارداشت: برای پیشگیری از انتقال ویروس تب کریمه به انسان، بایستی گوشت خریداری شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴-۰ درجه یخچال نگهداری و سپس به مصرف شود.

وی با اشاره به اینکه به دامداران توصیه می شود که از تماس، له کردن و یا جدا کردن کنه از روی بدن دام خودداری نمایند، افزود: استفاده از دستکش هنگام قطعه، قطعه کردن گوشت لازم است و مردم می بایستی به مسائل بهداشتی توجه ویژه ای داشته باشند.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد که صدا و سیمای مرکز استان در خصوص افزایش آگاهی های عمومی مردم اقدام نماید، نیروی انتظامی از حمل و نقل دام بدون گواهی حمل بهداشتی دام در مبادی ورودی استان جلوگیری کند، فعالیت های آموزشی و ترویجی لازم برای افزایش اطلاعات عمومی از طریق مدیریت ترویج،   مشارکت های مردمی جهادکشاورزی، دامپزشکی و ... انجام پذیرد، دستگاههای ذیربط همکاری لازم را با اداره دامپزشکی بعمل آورند.

منبع: روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.