دکتر رضا فدایی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهارکرد: در بهار سال جاری گزارش هایی از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از استان های کشور واصل شد و در اصفهان تیز در اردیبهشت و نیمه اول خرداد چند نفر که مشکوک به این بیماری بودند، در بیمارستان های مختلف استان بستری و تحت مراقبت قرار گرفتند.
وی ادامه داد: آزمایش های لازم برای تأیید نهایی بیماری تب کنگو از افراد بستری شده در بیمارستان های این استان به عمل آمد که در نتیجه آنها اکثر افراد مشکلی نداشتند و علت بستری آنها تب کریمه کنگو نبود.
مسؤل بیماری های واگیر دار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: تعداد انگشت شماری از بیماران بستری شده به جز یک نفر که جان خود را ازدست داد، با داروهای پیش بینی شده درمان شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.
وی با اشاره به اینکه از دو هفته پیش تاکنون مورد مثبت جدیدی از تب کریمه کنگو در اصفهان گزارش نشده است، گفت: به نظر می رسد تب کریمه کنگو در اصفهان فروکش کرده و مشکل خاتمه پیدا کرده است.
فدایی با تاکید بر اهمیت آموزش و آگاه سازی جامعه، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۴۲ کلاس آموزشی برای ۴ هزار نفر از افرادی که درمعرض خطر بودند، در کشتارگاهها و مساجد برگزار شد.
وی اظهارکرد: به منظور مبارزه با ناقل بیماری نیز از محل اعتبارات اداره کل دامپزشکی با صرف بیش از ۴ و نیم میلیارد ریال اعتبار، مقدار ۱۰ هزار لیتر سهم تهیه و واحد های دامی سم پاشی شد.
مسؤل بیماری های واگیر دار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یادآور شد: شهروندان باید بدانند در صورتی که مسایل ایمنی را رعایت کنند، جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
نظر شما