به گزارش قدس آنلاین، سردار علی مویدی شامگاه سه شنبه در نشست علمی تخصصی مدیران ارشد بهزیستی سراسر کشور که در سالن اجتماعات سازمان بهزیستی لرستان برگزار شد ضمن تقدیر از فعالیت های پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه آسیبهای اجتماعی و مواد مخدر اظهار داشت: سازمان بهزیستی عضو اصلی، مؤثر و تأثیرگذاری در عرصه مبارزه با مواد مخدر تلقی میشود.
وی افزود: این روزها برخی عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر را زیر سؤال میبرند که امیدوارم آگاهانه نباشدچون عملکرد مجموعهای از عوامل را که در این عرصه فعالیت دارند را زیر سؤال میبرند.
قائممقام ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: کسانی که این روزها مغرضانه عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر را زیر سؤال میبرند درواقع عملکرد و تلاشهای 20 دستگاه را زیر سؤال میبرند.
وی بیان کرد: خوشبختانه ستاد مبارزه با مواد مخدر با یک همدلی، همراهی، همفکری و بابه کارگیری یک مجموعه عوامل توانست در طول سالهای اخیر آسیبهای اجتماعی را بشناسند و هرروز راهکارهای متنوعی برای کاهش آسیب ها ارائه دهد.
مویدی با بیان اینکه همبستگی بین دستگاهها سبب کاهش آسیبهای اجتماعی میشود، گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی با سازمان بهزیستی در حدود 16 کار فعالیتهای خوبی دارد بهطوریکه در بحث ماده 16 که بهعنوان یک گره کور نظام داشت از آن رنج میبرد و مردم از آن واقعاً خسته بودند با توانمندی و تخصص مسئولان سازمان بهزیستی به مدل جدیدی رسیدیم.
وی افزود: امسال در ایام نوروز توانستیم در کمتر از 20 روز نزدیک به 18 هزار معتاد متجاهر را جمعآوری کنیم.
مویدی بابیان اینکه در توسعه پیشگیری اجتماعمحور خوشبختانه گامهای بلندی برداشتهشده است، عنوان کرد: کمک به پیشگیری از اعتیاد در محیط کار، کار جدیدی است که دنبال میشود.
قائممقام ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: توسعه خط ملی مشاوره، پیشگیری در پیشدبستانی و مهدکودک، ایجاد فرصتهای شغلی، یاری برگ درمان، درمان دادگاه مدار، خدمات کاهش آسیب، توسعه TC را ازجمله فعالیتهای در حال اجرا دانست و بیان کرد: در توسعه بستههای پیشگیرانه فضای مجازی اقدامات خوبی انجام شد.
وی گفت: استان لرستان واقعاً یکی از استانهایی است که ازنظر آسیبهای اجتماعی در رنج است از این رو درخواست میشود سازمان بهزیستی توجه بیشتری به این استان داشته باشد.
نظر شما