به گزارش قدس آنلاین، دکتر فریبرز منصور قناعی با اشاره به اینکه نیمی از سرطانهای شایع در استان را سرطانهای گوارشی تشکیل میدهند، گفت: بیش از 90 درصد عوامل ایجاد کننده سرطانهای گوارش عوامل محیطی هستند.
وی با تاکید بر اینکه سرطان روده بزرگ با شیب تندی در گیلان در جریان است، گفت: متاسفانه ابتلا به بیماری سرطان طی سالهای اخیر سیر صعودی را به خود گرفته است.
دکتر قناعی با تاکید بر ضرورت استفاده از مواد غذایی سالم، میوه و سبزی جات در پیشگیری از بروز سرطانهای گوارشی، تصریح کرد: این نوع تغذیه موجب کاهش سرطانهای گوارشی بویژه سرطان معده و روده میشود.
وی با اشاره به شیوع بالای کبد چرب در گیلان، یادآور شد: 60 درصد بیماران استان گیلان دارای کبد چرب هستند.
رییس مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش وکبد استان گیلان، خاطرنشان کرد: ورزش و کم خوردن بهترین راه درمان کبد چرب است.
منبع: ایسنا
نظر شما