تحولات منطقه

گیلان - رییس سازمان غذا و دارو کشور از دو محصول تراریخته شده روغن ذرت و سویا در کشور خبر داد و افزود: بغیر از این دو محصول، سایر محصولات غذایی کشور طبیعی هستند و تحت نظارت جهاد کشاورزی تولید می‌شوند.

روغن ذرت و سویا دو محصول تراریخته شده در کشور است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر غلامرضا اصغری در مراسم افتتاح ساختمان جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: با افتتاح ساختمان جدید معاونت غذا و دارو، فضای مناسبی برای کارکنان این معاونت در بخش‌های آزمایشگاه، تجهیزات پزشکی، محصولات آرایشی، بهداشتی، غذایی و دارویی فراهم شده است .

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر مواد غذایی گفت: محصولات غذایی که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود بایستی دارای پروانه ساخت باشند که نشانگر امنیت غذایی و سلامت محصول است.

رییس سازمان غذا و دارو کشور ادامه داد: مسوولین غذا و دارو نیز با نمونه برداری از محصولات بصورت تصادفی از فروشگاه‌ها بر تولید و توزیع محصولات نظارت مستمر دارند تا در صورت غیر بهداشتی بودن از تولید و توزیع آنها جلوگیری شود .

اصغری همچنین از دو محصول تراریخته شده روغن ذرت و سویا در کشور خبر داد و افزود: بغیر از این دو محصول، سایر محصولات غذایی کشور طبیعی هستند و تحت نظارت جهاد کشاورزی تولید می‌شوند .

گفتنی است: ساختمان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۹۰۰ متر مربع و با زیر بنای ۲ هزار و ۷۰۰ متر مربع و با اعتبار حدود ۴ میلیارد تومان، ساخته شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.