به گزارش قدس آنلاین، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در پنجمین همایش ملی پدافند سایبری با اشاره به سیاست و استراتژی جدید آمریکا برای تسلط بر جهان از طریق فضای سایبری خاطرنشان کرد: درصدد کارآفرینی و استراتژی آمریکاییها، توسعه فناوری و سایبری و جمع آوری اطلاعات جزو اولویتهای اول آنهاست که با اشراف و تسلط کامل بر حوزه سایبری بر این موضوع تاکید دارند و این موضوع را در ساختار سازمان های جاسوسی زیر نظر CIA مورد توجه قرار دادهاند و اولویت آنها در این حوزه زنان، جوانان و کارآفرینان است و تلاش میکنند با پشتیبانی مالی از این افراد حمایت کنند که پشتیبانی مالی این موضوع را در سند مالی CIP تبیین کردند و در قالب حمایت از NGO ها حمایت مالی گستردهای را مدنظر قرار دادند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: آمریکایی ها برای چگونگی اجرای استراتژیک تسلط بر جهان ساختار تولید میکنند.
وی با اشاره به توانمندیهای حوزه نظامی و دفاعی کشورمان یادآور شد: به دلیل ساختار منسجم و توانمندیهای دفاعی، پیام این توانمندی برای آمریکا عدم تهاجم نظامی است که البته همواره ما با تهدیدات آمریکا در این حوزه نیز مواجه بودیم اما آمریکاییها میدانند این کار راه حل جدی نیست، بر همین اساس تمرکز جدی خود را بر حوزه سایبری قرار داده اند و تلاش میکنند در حوزه زیرساختها شرکتهای تولیدکننده زیرساختها را تحت حمایت مالی و سیاسی خود قرار دهند و بر همین اساس تلاش دارند شرکت های اصلی تولیدکننده زیرساختها در تمام عرصهها را تابع پروتکل امنیتی خود قرار دهند. وابستگی امنیتی این شرکتها به آمریکا موجب میشود تا آمریکاییها در اجرایی کردن استراتژی تسلط بر جهان موفق باشند.
سردار جلالی تصریح کرد: در لایحه ۲۰۱۷ آمریکاییها به ارتش آمریکا در حوزه پدافند غیرعامل ابلاغ شده است که سالی ۱۱۷ یگان سایبری را برای تهاجم سایبری در کشورهای مختلف سازماندهی کنند و تاکید این دستور در حوزه زیرساختهایی مانند هستهای، پولی، ارتباطات، برق و سایر زیرساختهای زیستی است تا بتوانند از این راه کشورهایی را که برای خود تهدید میداند، مورد تهاجم قرار دهد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: با تعریف این استراتژی اشغالگری سایبری آمریکا تعریف میشود و بر اساس شبکه سازی در حوزه فضای مجازی بسیاری از فعالیتهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ما را سازماندهی میکند و می تواند در قالب این فضا بسیاری از ایدههای ناب ایرانی را به سمت خود جذب کند و سازماندهی این ایده ها را بر عهده بگیرد.
وی با اشاره به مفهوم اقتصاد دیجیتال مبتنی بر سیاست پولی و مالی آمریکا خاطرنشان کرد: حتی در حوزه اقتصادی تلاش میکند در شبکه های اجتماعی و فضای سایبری نظام پولی و مالی را تعریف کند و این موضوع را در حوزه خدمات عمومی تعریف میکند تا بتواند از این راه استقلال مالی کشورها را نیز تحت تاثیر قرار دهند به شکلی که مردم در قالب کاسبی و تجارت به نظام اقتصادی و پولی خارج از کشور متصل می شوند و از ساختار نظام پولی و مالی درون کشور جدا کرده و تحت اختیار سیاست پولی و مالی آمریکا قرار گیرند.
سردار جلالی ادامه داد: چگونه آمریکا میتواند در شبکه های اجتماعی با دقتی بالا در زمان انتخابات قریب به ۹۵ درصد آرا را پیش بینی کند و بر مسایل اجتماعی و اقتصادی سوار شود و یا در کشور قائلهای به راه بیندازد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: تمام این اطلاعات از طریق شبکههای اجتماعی و حوزه سایبری در اختیار آنها قرار میگیرد و بر اساس حجم زیاد اطلاعاتی که در اختیار دارند با پردازش این اطلاعات میتوانند تصویری واضح و دقیق در جامعه ما داشته باشند و تمام حوادث اجتماعی را تشخیص و کنترل دهند و این همان اشغال سایبری است. با این حال ما اجازه تصاحب شبکههای اجتماعی را دادهایم و حتی اجازه تصاحب اقتصاد را نیز به او میدهیم و اجازه میدهیم یک شبه چند میلیارد از کشور خارج شود و این همان موضوعی است که موجب میشود تا استقلال مالی کشور از دست برود.
وی تصریح کرد: با تسلط اطلاعاتی در حوزه سایبری دشمان میتوانند با به راه انداختن جریانهای آبی و قرمز و یا حمایت و تشویق از یک جریان در تصمیم گیریهای سیاسی کشور دخالت کنند و این همان چهره زیبا در ظاهر از تهدیدات است که در قالب توسعه فناوری و سایبری به چشم میخورد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل اظهار داشت: در فضای سایبری ما با ترکیبی از فرآیند تهدید و فرصت مواجه هستیم و نمیتوانیم تنها نگاه فرصت محور به فضای سایبری داشته باشیم، از طرفی باید با شناخت آسیبها و تهدیدات یک نگاه جامع به این حوزه داشته باشیم و نگاهی هوشمندانه را تعقیب کنیم و از طرف دیگر باید در حوزه فناوری به موضوع ملی و بومی کردن زیرساختها توجه کنیم.
نظر شما