به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، حجت الاسلام محمود علیخانی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار کرد: متاسفانه عواملی دست به دست هم دادند تا مسجد از حضور جوانان خالی شود.
وی یکی از عوامل گریز جوانان از مسجد، بها ندادن به جوانان خواند و تاکید کرد: متاسفانه مدیریت در بسیاری از مساجد موروثی شده و در این رابطه باید سلیقه جوانان در مساجد به رسمیت شناخته شود.
سرپرست کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای جذب جوانان به مسجد، هنر است، افزود: کانون های فرهنگی و هنری، بیشترین حمایت مالی را به مساجد دارند.
حجت الاسلام علیخانی با اعلام اینکه از ۴۱۰۰ مسجد استان در ۱۱۰۰ مسجد، کانون فرهنگی داریم، بر روحانی محور بودن مساجد تاکید و اضافه کرد: نظر ائمه جمعه برای مسولین کانون ها اولویت دارد.
وی به نهضت مطالعه مفید برای گسترش فرهنگ مطالعه اشاره و یادآور شد: در ۲۸۶ مسجد، کتابخانه مخزن دار داریم و هر کدام حداقل دو کتابدار دارند.
حجت الاسلام علیخانی با بیان اینکه برخی کتابخانه های مساجد تا ۹ شب دایر است، گفت: متاسفانه کتابداران مساجد با مشکلات بیمه ای مواجه هستند.
سرپرست کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اینکه مساجد در سه سطح دسته بندی شده اند، افزود: در گذشته، مساجد سطح سه هم اعتبار دریافت می کردند و امروزه تنها مساجدی که فعالیت شان در پورتال مربوطه به ثبت برسد، کمک های ویژه دریافت می کنند.
حجت الاسلام علیخانی در پایان گفت: مسولین کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور امسال موفق شدند اساسنامه کانون ملی مساجد را از شورای انقلاب فرهنگی دریافت کنند.
نظر شما