به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باغداران این استان از اواخر فروردین به مدت یک ماه به برداشت این محصول مشغول بودندگفت: در سال زراعی جاری، ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن انبه از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف داخل و خارج از استان شده است.
اردشیر شهرکی بیان داشت: این میوه گرمسیری در سطح هزار و ۴۹۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان کشت شده است که ۹۸۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی تصریح کرد: شهرستان های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان هستند.
شهرکی گفت : ۹۰ درصد انبه تولیدی در سیستان و بلوچستان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می شود.
سیستان و بلوچستان به لحاظ داشتن آب و هوای مرطوب و گرم به ویژه در قسمت جنوب بیشترین میزان تولید میوه های گرمسیری از جمله موز، انبه، گوواوا، پاپایا و نارگیل را به خود اختصاص داده که علاوه بر ارزش غذایی ارزش دارویی خاصی نیز دارند.
نظر شما