مجتبی پیری در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهار داشت: طرح تنظیم بازار ماه مبارک رمضان یا طرح ضیافت از ۲۹ اردیبهشت ماه در استان و ۱۹ شهرستان بطور همزمان آغاز شده است که تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
وی افزود: برای طرح ضیافت ماه مبارک رمضان در سال جاری مقدار ۱۰۰۰ تن برنج ، ۲۰۰ تن مرغ منجمد، ۴۰ تن گوشت قرمز و ۶۶۷ تن شکر سهمیه تامین شده است که از این مقدار ۷۰۰ تن برنج ، ۱۴۰ تن مرغ منجمد ، ۲۸ تن گوشت قرمز و ۲۰۰ تن شکر برای توزیع بین متقاضیان به مراکز عرضه واگذار شده است.
نظر شما