تحولات منطقه

قدس آنلاین:مشاور استاندار خراسان رضوی در امور ایثارگران گفت: باید از گلزار شهدا به عنوان فرصتی برای ایجاد اماکن فرهنگی استفاده و از ظرفیت دستگاه های اجرایی به منظور ساماندهی گلزار ها، بهره گرفته شود.

 استفاده از گلزار شهدا به عنوان فرصتی برای ایجاد اماکن فرهنگی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حسن فتحی نیا در جلسه شورای هماهنگی امور  ایثارگران شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: دولت با وجود مشکلات و محدودیت های اعتباری، توجه خاصی به جامعه ایثارگران داشته و تنگناهای کنونی خدشه ای به این خدمات وارد نکرده است.
وی با اشاره به لزوم ساماندهی گلزار شهدا، افزود: شایسته است بخشداران از ظرفیت های محلی و ادارات برای تحقق این موضوع کمک بگیرند.

به گزارش برنا،  معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری تربت حیدریه نیز گفت: مهم ترین مشکل جامعه بیکاران کشور، فقدان مهارت، تخصص و توانمندی فارغ التحصیلان دانشگاهی است و زمانی که به ما مراجعه می کنند، چوت فاقد تخصص هستند از دست ما کاری برایشان بر نمی آید.

مهدی عباسپور افزود: از این روی آمادگی داریم تا با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای و مشارکت بنیاد شهید استان برای فارغ التحصیلان ایثارگران متقاضی کار، دوره های مهارت آموزی دایر کنیم.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: اکنون پنج هزار و ۵۰۰ فرزند شهید و ایثارگر این استان متقاصی کار هستند که از این تعداد سهم تربت حیدریه ۲۴۳ نفر می باشد.

حجت الاسلام حسین معصومی افزود: این افراد فرزندان شهید یا جانبازان بالای ۲۵ درصد و دارای تحصیلات بین دیپلم تا کارشناسی ارشد هستند.

وی گفت: با توجه به فرصت های شغلی و ظرفیت های موجود انتظار می رود امسال دستگاه های اجرایی و بخصوص بخش خصوصی حداقل های تکلیفی برای بکارگیری فرزندان ایثارگران را به سرانجام برسانند.

معصومی در خصوص وضعیت اشتغال تربت حیدریه افزود: بر اساس تعهد اشتغال شهرستان به میزان سه هزار و ۴۰۰ نفر، باید طبق قانون ۲۵ درصد برابر با ۸۰۰ نفر برای این عزیزان سهیمه در نظر گرفته شود، ولی ما توقع خود را به کمترین حد امکان کاهش داده و انتظار می رود حداقل برای ۲۰۰ نفر این مهم انجام شود.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت حیدریه نیز گفت: دستگاه های اجرایی زمان اعلام استخدام ها و طبق قانون از فارغ التحصیلان متقاضی کار فرزندان ایثارگران استفاده می کنند اما مهم ترین مشکل ما فرزندات دیپلم و زیر دیپلم هستند.

محمد حسینعلی زاده با بیان اینکه ۲۲ فرزند شهید دیپلم و زیر دیپلم فرزند شهید و ایثارگر متقاصی کار داریم، افزود: انتظار می رود که با توجه به ظرفیت های همچون کارخانه سیمان و معادن بتوان از وجود این عزیزان استفاده شود.

رامین مصطفوی رییس شورای اسلامی شهرستان تربت حیدریه و عضو هیات رییسه اتاق اصناف تربت حیدریه نیز اعلام داشت: از ظرفیت های اصناف و شورای استانی برای ساماندهی مزار شهای شهرستان تربت حیدریه بهره خواهد گرفت.

در این جلسه مقرر شد: بنیاد شهید تربت حیدریه فارغ التحصیلان فرزندان ایثارگران را طبق مهارت ها شناسایی و به کارگروه اشتغال شهرستان معرفی کنند.

همچنین مصوب شد نیمی از گلزار های شهدا که اغلب تک مزاری و دو مزاری هستند توسط بخشدار و با کمک خیران و خانواده ایثارگران و مشارکت اهالی روستاها ساماندهی شوند.

طبق آمار منتشره از سوی بنیاد شهید تربت حیدریه، این شهرستان ۶۲۱ شهید، ۱۴۱ آزاده و هزار و ۶۸۰ جانباز تقدیم نظام اسلامی کرده که از جانبازان شهرستان ۶۹۰ نفر بالای ۲۵ درصد هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.