به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی دامپزشکی استان یزد،شهرام شاکر از معدوم سازی بیش از ۵۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز به علت مسمومیت خبر داد و افزود: طی بازرسی انجام شده در کشتارگاه اردکان، بازرسین بهداشتی دامپزشکی در مرحله بازرسی پس از کشتار دام، با توجه به وضعیت ظاهری و بوی نامطبوع گوشت متوجه مسمومیت لاشه ها شده و نسبت به معدم سازی اقدام کردند .
وی علت مسمومیت را سمپاشی غیر اصولی بدن دام دانست و اظهارداشت: رعایت نکات اصولی سمپاشی از سوی دامداران، برای جلوگیری از وقوع اینگونه موارد الزامی است.
شاکر تصریح کرد: لاشه مسموم شده به علت ایجاد اثرات سوء بر بدن غیر قابل مصرف انسانی بوده و تهدید جدی برای سلامت انسان محسوب می گردد بدین سبب دامپزشکی به عنوان متولی بهداشت و سلامت جامعه همواره با بازدید و نظارت مستمر بر کشتارگاه و مراکز عرضه و حذف گوشت های فاسد از چرخه مصرفی مردم در راستای سلامت مردم و جامعه فعالیت می کند.
این مسئول به شهروندان توصیه کرد: به منظور حفظ سلامت خود و خانواده شان در هنگام خرید گوشت به مهر و لیبل دامپزشکی توجه نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی را سریعا به شبکه دامپزشکی شهرستان، جهت پیگیری و بازرسی گزارش دهند.
نظر شما