تحولات منطقه

گزارش رسمی مرکز آمار ایران حاکی است، تورم نقطه ای اقلام خوراکی و آشامیدنی در آبان ماه امسال از ۴۰ تا ۹۹.۹ درصد در نوسان بوده است.

متوسط تورم در اقلام خوراکی و آشامیدنی ۴۸ درصد افزایش یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، مرکز آمار ایران در حالی تورم نقطه ای آبان ماه سال جاری در مقایسه با آبان سال گذشته را ۳۴.۹ درصد اعلام کرد که متوسط تورم در اقلام خوراکی و آشامیدنی در آبان ماه امسال به ۴۸ درصد افزایش یافته است.

بررسی جدول تورم نقطه ای اقلام خوراکی و آشامیدنی در گزارش مرکز آمار ایران حاکی است، افزایش قیمت انواع گوشت بالای ۵۰ درصد، ماهی ها بالای ۶۰ درصد و میوه و خشکبار بالای ۷۰ درصد بوده است.

بر اساس این گزارش، نرخ تورم نقطه ای محصولات خوراکی طبقه بندی نشده هم به مرز ۱۰۰ درصد رسیده است.

جدول تورم اقلام خوراکی را در ادامه ببینید:

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha