تحولات منطقه

همدان- اعظم پیرحیاتی گفت: سه دوره همایش فرزندپروری ویژه همکاران در شرکت توزیع برق استان همدان برگزار می شود.

برگزاری همایش‌های فرزندپروری در توزیع برق استان همدان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش  قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، اعظم پیرحیاتی مشاور امور بانوان و خانواده شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار داشت: در راستای ارتقای سطح دانش فرزندپروری همکاران در شرکت توزیع برق استان همدان سه دوره همایش فرزندپروری برگزار شد.

وی افزود: در این دوره‌ها موضوع‌های مختلف از قبیل مدیریت رفتار کودک، تربیت و سلامت جنسی کودکان و مدیریت اضطراب و استرس کودکان با همکاری مرکز مشاوره سپیدار و کادر فنی مهد کودک اندیشمندان کوچک ارائه شد.

مشاور امور بانوان و خانواده شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ابراز داشت: در این دوره‌های آموزشی که با حضور ۱۰۰ نفر  از کارکنان و خانواده‌های آنها در سالن همایش حوزه ستادی شرکت برگزار شد، از اساتید مجرب برای آموزش دعوت می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به استقبال گسترده همکاران از همایش‌های برگزار شده برگزاری این دوره‌ها ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha