تحولات منطقه

۱۲ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در آبان ماه گذشته درخرسان رضوی راه اندازی و یا توسعه یافته اند.

راه اندازی و توسعه ۱۲ واحد تولیدی صنایع غذایی در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از این تعداد، چهار واحد جدید در استان راه اندازی شد و همچنین توسعه هشت واحد در حال فعالیت نیز به انجام رسید.

فهیمه طاهری اظهار کرد: راه اندازی این واحدها با سرمایه گذاری ۱۲۹ میلیارد ریال انجام و برای ۴۸ نفر نیز ایجاد اشتغال شده است.

به گفته وی، با بهره برداری از این واحدها، قسمتی از برنامه های سال جاری این مدیریت محقق شده است.

سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: میزان فرآوری موادخام این واحدهای تولیدی، ۱/۲ هزارتن است که در زمینه های بسته بندی زعفران، فرآوری زیتون، بسته بندی خشکبار، حبوبات، سبزیجات و تولید قند و شکر بوده است.

منبع: صداو سیما

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha