به گزارش قدس آنلاین، محمدعلی فرهمند راد یکشنبه شب اظهار کرد: با افزایش سطح زیر کشت زعفران نیشابور در مجموع طی فصل برداشت این محصول ۹۲۴ هزار نفرروز اشتغال ایجاد شد.
وی ادامه داد: سطح زیر کشت زعفران در نیشابور امسال با ۶۰ هکتار افزایش به ۶ هزار و ۱۶۰ هکتار رسید. کشت زعفران در نیشابور به صورت پراکنده است و در این چارچوب به ازای هر هکتار سطح زیرکشت ۱۵۰ نفر روز از مرحله کاشت، برداشت و فرآوری این محصول مشغول کار می شوند.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ابراز کرد: عملکرد محصول زعفران این شهرستان سال زراعی گذشته در هر هکتار به ۳ کیلو و ۵۰۰ گرم زعفران خشک رسید و در مجموع ۲۱ تن زعفران برداشت شد.
فرهمند راد بیان کرد: بدلیل کمی بارندگی در پائیز و زمستان سال گذشته وعدم آبیاری کامل توسط کشاورزان و همچنین گرمای شدید تابستانه مقداری از عملکرد و تولید شهرستان کاهش پیدا کرده است. به همین خاطر استفاده از روش های نوین آبیاری، تغذیه مناسب، مبارزه با علف های هرز و ارائه راهنمایی ها و توصیه های فنی برای حمایت از زعفران کاران صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ۳.۸ تن زعفران به صورت تضمینی از کشاورزان این شهرستان خریداری و ۱۰۰ درصد مطالبات آنها نیز پرداخت شد.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما