تحولات منطقه

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی با تولید سالانه ۷۴ هزار تن گوشت قرمز رتبه اول کشور را داراست.

خراسان رضوی رتبه اول تولید گوشت قرمز کشور را دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، سعادت علی نیا اظهار کرد:هم اکنون با تولید روزانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن شیر در دامداریهای استان، میزان تولید این محصول پروتئینی به ۹۹۰ هزار تن در سال رسیده است که نسبت به تولید سال ۵۷ (۲۲۵ هزارتن) چهار برابر شده است.

وی افزود:خراسان رضوی بیشترین تعداد دام سبک در سطح کشور را داراست و سالانه ۷۴ هزار تن گوشت قرمز تولید می کند که نسبت به تولید سال ۵۷ (۲۳ هزارتن)، سه برابر افزایش تولید را نشان می دهدو رتبه اول تولید در کشور هستیم.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد:هم اکنون مجموع تولیدات پروتئینی دام و طیور، آبزیان و عسل در خراسان رضوی حدود  یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن در سال است  که نسبت به تولید سال ۵۷ (۳۵۰ هزارتن) سه برابر شده است .

وی تصریح کرد: تولید مواد پروتئینی در ۴۰ سال اخیر در استان افزایش ۳ برابری داشته است و در حوزه تولیدات دام و طیور جزو استانهای برتر کشور هستیم.

منبع : مهر

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.