به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، عباس قبادی دبیر ستاد تنظیم بازار کشور با اشاره به وظایف وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار در تنظیم بازار میوه شب عید، گفت: حدود ۵۰ هزار تن سیب و پرتقال خریداری شده است و تقریبا ۸۰ درصد سهمیه استانها در سردخانههای استانی ذخیره شده که با تصویب کارگروههای تنظیم بازار استانها، این محصولات در شبکه توزیع قرار میگیرد و قیمت آنها نیز در نیمه اسفندماه ابلاغ می شود.
وی افزود: تکالیف عمده وزارت جهاد کشاورزی را ابلاغ کردیم که از جمله، افزایش جوجه ریزی در مرغداریها است و اگر رقم اعلامی محقق شود، میتواند نیاز عید و بعد از آن را برطرف کند.
قبادی بیان داشت: همچنین به وزارت جهاد کشاورزی اختیار دادیم، در صورت نیاز برای حفظ ذخایر استراتژیک گوشت مرغ وارد کند.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز واردات جوجه یکروزه و ممنوعیت صادرات مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان را دیگر تصمیمات ستاد تنظیم بازار اعلام کرد و گفت: مقدار قابل توجهی نهاده، وارد کشور شده و مشکلات ارزی هم با کمک بانک مرکزی برطرف شد.
وی افزود: تا زمان رسیدن این نهادهها به مرغداریها، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و تعزیرات حکومتی بر روند کار نظارت میکنند.
قبادی با بیان اینکه هیچ خردهفروشی حق ندارد مرغ گرم را بالاتر از کیلوگرمی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه کند، افزود: قیمت جوجه یکروزه هم ۲۴۰۰ تومان اعلام شد و فروش با قیمت بالاتر به عنوان تخلف محسوب میشود و از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی که از ابتدای زنجیره بر کار نظارت دارند، درخواست کردیم که نظارت را تشدید کنند.
او با اشاره به اصلاح فرایند توزیع گوشت قرمز قیمت تنظیم بازار، از برنامه ستاد برای توزیع هدفمند این محصول در میان اقشار مختلف مانند کارمندان دولت خبر داد و افزود: هیچ کمبودی در تامین گوشت مرغ و گوشت قرمز نداریم و نقایصی که در بحث نهادههای دامی داشتیم، نیز برطرف شده است و از هفته آینده دیگر شاهد صف دریافت این محصولات نخواهیم بود.
قبادی اضافه کرد: برای توزیع روغن، شکر و برنج هم مقرر شد ذخائر استراتژیک و محصولاتی که از سوی تجار وارد کشور شده، در اختیار استانها قرار گیرد و با تصویب کارگروه تنظیم بازار استانی بین شهروندان توزیع شود.
دبیر ستاد تنظیم بازار درباره تامین پوشاک مورد نیاز مردم برای شب عید، گفت: اتحادیه ها و اصناف با فروشهای فوقالعاده و نمایشگاه عرضه مستقیم کالا، پوشاک را عرضه میکنند و اطمینان داشته باشید در این بخش هیچ گونه کمبودی نخواهیم داشت.
قبادی افزود: هرچند ممکن است در برخی برندها به دلیل متقاضیان بیشتر، نوساناتی داشته باشیم، اما در موارد دیگر با کاهش قیمت به دلیل عرضه زیاد مواجه خواهیم بود.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما