تحولات منطقه

سرمربی سیتی پس از پیروزی مقابل چلسی و قهرمانی در جام اتحادیه از شرایط بد تیمش گلایه کرد.

گواردیولا: لاپورته و فرناندینیو را برای بازی با شالکه از دست دادیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه ورزشی قدس آنلاین، شب گذشته تیم‌های فوتبال چلسی و منچستر سیتی در فینال رقابت‌های جام اتحادیه انگلیس در ورزشگاه ومبلی به مصاف هم رفتند که این دیدار در وقت‌های معمول و اضافی با تساوی بدون گل به پایان رسید تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود. در ضربات پنالتی این تیم فوتبال منچستر سیتی بود که با نتیجه ۴ بر ۳ پیروزشد و عنوان قهرمانی را بدست آورد.

پپ گواردیولا، سرمربی سیتی پس از این برد و قهرمانی گفت: در پایان نیمه اول لاپورته و فرناندینیو احساس ناراحتی کردند و به نظرم هر دو آنها برای هفته از میادین دور خواهند بود. مهمترین مشکل ما این است در هفته های گذشته بازیکنان کلیدیمان را از دست دادیم.

وی افزود: در آینده و در جام های دیگر کارمان سخت خواهد بود. بسیاری از بازی ها ما در شرایط بدی بودیم و ورزشگاه ها نیز وضع خوبی نداشتند. ما در بازی های اخیرمان نتوانستیم توپ را خیلی خوب حفظ کنیم اما در نهایت بازیکنان به خودشان آمدند. الان باید به مصاف شالکه در لیگ قهرمانان اروپا برویم درحالیکه بسیاری از بازیکنانمان را نداریم. اما من به بقیه بازیکنان اعتماد دارم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha